Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 aprilie 2011

Controlul populatiei si controlul mintii

Controlul populaţiei


Teoreticienii conspiraţiei cred că Noua Ordine Mondială va fi pusă în aplicare şi prin monitorizarea şi controlul circulaţiei persoanelor fizice. Ceea ce înseamnă că planurile au în vedere între altele oprirea creşterii societăţilor prin programe medicale vizând sănătatea şi planificare familială, care promovează abstinenţa, contracepţia şi avortul, sau reducerea în mod intenţionat a celei mai mari părţi din populaţia lumii, prin genociduri provocate de războaie inutile, prin epidemii de virusuri create de ingineria genetică şi prin vaccinuri, precum şi prin dezastre ecologice cauzate de influenţarea condiţiilor meteorologice (exemplu: HAARP) etc.

Controlul minţii

 

Susţinătorii teoriei conspiraţiei acuză guverne, marile companii şi mediile de informare în masă de a fi implicate în procesul de creare a unui consens (inter)naţional şi, în mod paradoxal, a unei culturi a fricii, întrucât, prin potenţialul de control social sporit, s-ar induce o teamă a populaţiei faţă de această putere ocultă. Cea mai mare teamă a susţinătorilor teoriei conspiraţiei este aceea că cei care conspiră folosesc controlul minţii (mind control) - o gamă largă de tehnici menite să zădărnicească autocontrolul individului în gândurile sale proprii, comportament, emoţii şi decizii - pentru punerea în aplicare a unei noi ordini mondiale. Aceste tehnici ar include totul, de la Candidatul Manciurian, un fel de agent de spălare a creierului, până la operaţiuni cu efecte psihologice (cu apă fluorizată, publicitatea subliminală, Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) - în engleza SSSS, MEDUSA), precum şi operaţiuni de parapsihologie (Proiectul Stargate), pentru a influenţa masele.
Ideea purtării unei pălării din foiţă de staniol ca protecţie împotriva undelor a devenit un stereotip popular şi totodată luare în zeflemea, fiind asociată cu teoreticienii conspiraţiei. Scepticii susţin că obsesia teoreticienilor conspiraţiei privind controlul minţii, al populaţiei, ocultismul, marea finanţă, marea ocultă, guvernul mondial este favorizată de doi factori, atunci când individul:
  • 1) deţine valori individualiste puternice şi
  • 2) nu dispune de această putere.
Primul atribut se referă la persoanele care au o preocupare profundă faţă de dreptul individului de a lua decizii proprii şi directe privitoare la propria viaţă, fără ingerinţe din partea unui sistem superior (de exemplu statul şi guvernele sale) şi fără asumarea unor obligaţii dictate de alţii. Atunci când individualiştii simt că nu îşi pot exercita independenţa, adică sunt afectaţi de neputinţă, ei trec printr-o criză şi îşi sunt copleşiţi de ideea că forţe mai mari sunt de vină pentru pierderea libertăţii lor.
Sursa:Wikipedia

Acestea sunt doar cateva detalii referitoare la aceste 2 subiecte!

In zilele ce urmeaza vom vorbii despre ,,HAARP", arma care se spune ca ar fi cauzat cutremurul din Haiti si tsunamiul, respectiv cutremurul din Japonia!
De asemenea vom discuta mai multe detalii despre ,,Noua ordine mondiala"!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu