Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 aprilie 2011

Artisti romani

Daca in documentarul pe care l-am postat se vorbeste despre artistii(cantaretii) straini as vrea sa impartasesc cu voi cateva chestii pe care le-am descoperit impreuna cu niste prieteni...nu sunt prea multe dar astept parerile voastre!

Dragonu`47->4+7=11 (numar folosit foarte des de illuminati, dupa cum a-ti vazut acest numar ,,11" este si cheia atacurilor de la WorldTradeCenter! )

Cedry2k-> 2*K=>2*11=22(k este a 11-a litera din alfabet, iar 11,22,33 reprezinta gradele masonilor, KKK(33) fiind cel mai inalt grad)

Presupun ca multa lume se uita la ,,Romanii Au Talent", ei bine daca ati observat Cristina si Alina au cantat o melodie care se numeste ,,It`s raining men".Dupa cum a-ti vazut acest ,,RainMan" apare foarte des in melodiile artistilor si se pare ca el controleaza industria muzicala. Poate ca este o coincidenta, dar totusi .... It`s raining men...It`s rain man.....

Astept pareri!

7 comentarii:

  1. mi'a placut :)....dar ....totusi cedry2k...cel ce'i critica....si sa fie unul de a lor?... hmm...

    RăspundețiȘtergere
  2. da cedry2k e genial... poate e doar o coincidenta... din cate ai vazut nam adus comentarii ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Această postare a fost eliminată de către autorul său.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca nu e nici o coincidenta,peste tot sunt simboluri masonice doar ca noi suntem prea putin informati shi indiferenti.

    RăspundețiȘtergere
  5. poate nu-i coincidenta, poate e o metoda de amuzament prin care incearca sa le dea batai de cap celor ca tine (no offence ;)). Personal sunt de parere ca aceste lucruri nu conteaza si nu au nici o influenta asupra ascultatorului (mai ales in cazul cu numele artistului) :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca sa va mai lamuriti, ascultati piesa Cedry2k-Horror in Berceni

    RăspundețiȘtergere
  7. si de iluminati ce zici in faza cu rihana man down?

    RăspundețiȘtergere